Post by onpheverchickli on Feb 21, 2022 5:31:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Steampunk Defense: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Steampunk Defense: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше примогем ▞▞▞
▞▞▞ Steampunk Defense: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Стімпанк-версія Kingdom Rush начебто TD ігор. Гарно зроблено, гарний стиль коміксів, трохи гумору. Почати не так вже й складно, з перших карт ми дізнаємося багато нового. Копікат з протигазом і смертельним пістолетом, круто. Усі 3 герої-початківці НЕ ЗМОЖНІ атакувати кораблі та літаки, чи це навмисне?Для гри Tower Defense і з усіх, у які я грав у минулому... Це дуже проста розвага і насправді дуже круто!!! Однозначно рекомендував би друзям для гри, щоб скоротити час або ж..... Дякуємо за задоволення та захоплення !!!!
Dendam Stickman Permainan Fight Laga eby
Кожен раз, коли я оновлюю башту, вона зникає 🤣 видаляється через 2 хвилини
Що не так з цією грою?? 4-й рівень і вежі почали автоматично створюватися з нізвідки, і чомусь швидкість 1x швидше, ніж швидкість 4x? Ця гра здається незавершеною і не заслуговує свого поточного рейтингу.
Гут Гарно
Це весела гра з хорошими ідеями; однак для мене це не кричить стімпанком. Є кілька речей, які схожі на Стімпанк, але близько 90% гри не пов’язані зі Стімпанком. Якби в грі був лише стімпанк або інша назва для позначення іншого типу, я б поставив їй п’ять зірок. Крім того, гра досить коротка для оборонних ігор, і я був розчарований, використовував лише безкоштовні вежі та персонажів, щоб пройти гру, і видав їх на максимум, не заплативши за перемогу, якщо мова не йде про турнір.
Мені подобається ця гра і я готовий витратити на неї гроші, однак 29.08.2021 гра почала виходити з ладу, і після перевстановлення гри я втратив усі предмети в своєму інвентарі. дуже прикро, що ваші розробники не перевірили нову версію належним чином за допомогою кількох облікових записів перед розгортанням нової версії, щоб запобігти поширенню такого роду помилок серед гравців.Для мене це не стімпанк, єдине, що в ньому стімпанк, це "людина-кулемет", і це ТАК БІЛЬНО, як клятих ворогів легко вбити, під цим я маю на увазі, що MAXED MGM МОЖЕ ВБИТИ БУДЬ, тільки ДО ЇХНОГО ЗДОРОВ’Я, тому що вони вмирають занадто легко, і ЯКЩО ВИ СКИНУТИ МІЙ ОБЛІКОВИЙ ЗАПИС, ТОМУ ЩО Я ЗАЛИШИВ ОГЛЯД 2 зірочками, тепер у вас будуть проблеми, друже...
Супер весело! Чудова графіка і багато персонажів
Непогано, це трейлер насправді показує справжню гру, так що це приголомшливо!
Це хороша гра, але на карті гра відстає так сильно (0,37) кадрів в секунду.
Мені насправді подобається ця гра.Є так багато можливостей дивитися рекламу за бонус. Тому немає потреби в примусовій рекламі в кінці рівнів. Ось чому я зняв 2 зірки з огляду.
Steampunk Defense: Tower Defense Strategické irw
Така чудова гра. Дуже легко грати. Я щойно завершив цю гру за тиждень. Дякую розробнику 👍
Ви можете вбити всіх цілей, але бос переживе вашу втрату! Не завантажувати!! Зброя надто слабка, щоб вбити Боса
Чудовий геймплей. Але вперше у нас не було вибору вільного героя
Steampunk Defense: Tower Defense استراتژی qyr
Дійсно хороша гра, забагато реклами
Гра добре, але забагато реклами, видалили гру через 10 хвилин.
Ця гра в порядку, але коли я дістався до карти, вона була заморожена, я не міг плавно ковзати
Без паузи з функцією редагування. Є варіанти для прискорення гри, але під час паузи ви не можете отримати доступ до параметрів вежі чи переміщення героя. Будь-яка справжня гра TD потребує одночасного режиму паузи та редагування. Якби я хотів збудження, я б зіграв у аркадну гру. Я хочу справжню стратегію Tower Defense
Надзвичайно глючить і підтримка не реагує. Повне розкриття. Я не вкладав грошей на це, але я буду обережний. 2 з 11 веж, які можна вільно розблокувати, не розблокуються (або місія не розблокується, або місія не існує) персонажі, здається, «скидаються», ніби рівень і здібності просто зникають. Це дуже розчаровує в загалом веселій грі. Тепер, просто сплачуючи гроші, я міг би розблокувати цей матеріал, але речі, які рекламуються як безкоштовні, не повинні бути приховані за помилками...
Нещодавно я видалив гру через збій. Намагався відновити покупки в грі, але не вдалося. Сподіваюся, ви могли б надати мені рішення.Дуже багато, і лише 85% ігрового вмісту коштують реальних грошей.
Steampunk Defense: Tower Defense Strategické irw
Який сенс модернізувати вежі? Я модернізую вежі, використовуючи монети, які я збираю, але коли я виходжу на поле битви, я бачу, що мені потрібно оновити вежі знову з нуля
Як і всі інші, 5.10 не працює, я думаю, що знаю, як змусити його працювати, і спосіб полягає в тому, щоб почати виконувати рівні 5.1 5.2 5.3 тощо, як тільки ви їх розблокуєте, замість того, щоб чекати певного часу, коли у вас буде більше оновлень і вежі
Нудно через трохи.
Управління шлак. Куча багов. Навязчивая реклама.
Весело, поки не доведеться платити гроші за нові вежі або отримати кращих персонажів
Мені подобається гра!! Це так круто, і навіть таке відчуття, ніби я на полі бою. Я дуже рекомендую цю гру всім! Просто додайте більше веж і героїв, а також режим пісочниці, де гравці можуть створювати власні рівні. Але в цілому сама гра дуже крута і реалістична, особливо ефекти (за винятком концепції відродження). Тому, якщо ви любитель стімпанку та захисту, я рекомендую цю гру для вас.
Хороша гра. Просто занадто багато реклами. Він має пристойну графіку та елементи керування, а також не має зайвих підручників LOL
Весела гра, щоб скоротити час
Ваша гра є дуже гарною перевагою для величезної кількості реклами, заправленої в усі куточки. Редагувати: дві зірки тепер за те, що ви не допустили спам-рекламу на людей у грі
Коли ви купуєте нове місце на вежі, ви змушені купувати нову вежу, тому це просто шахрайство, щоб отримати від вас більше грошей
Чудово, однак я б заплатив за гру, якби не було так багато реклами, що з’являється
Дуже прості рівні, без складнощів
Забагато реклами.Гарно, але через деякий час вам стане нудно
Ще один клон набагато кращої гри Tower Defense. Не приносить нічого нового в жанр, крім агресивної реклами.
80% часу це картки оновлення .... 😳 Що з тобою 😡
Чудова гра. Я зачепився!
Дуже тонка гра захисту вежі. Багато карт є прямими копіями карт Kingdom Rush, але не настільки цікаві за завданнями чи варіантами. Дуже важкий для реклами, а економіка гри є незбалансованою, якщо ви не готові кинути чимало грошей, щоб обійтися. Вибір рівня роздвоєння — це зручна функція, але вона як би втрачена на такій дешевій, забираючої гроші вибити. Загалом, завантажувати не варто.
інший розробник, який думає, що якщо він додасть рекламу всюди, то заробить мільйони, а замість цього зіпсує гідну гру, реклама занадто сильно руйнує гру
Ого, величезна кількість реклами!
Ви закінчите, якщо паливо занадто швидко, і тоді вам доведеться чекати, щоб зробити більше рівнів
Класна гра